Perfil de Lisbeth

De tots els personatges de les tres novel·les de Stieg Larsson no tinc cap dubte en elegir a Lisbeth com el meu personatge preferit. Lisbeth es diferent a totes les protagonistes dels grans bestsellers que cada any inunden les llibreries. I es aquesta diferència la que la fa diferent.

Lisbeth es la classe de noia que en un principi no cau bé però que quan la tractes més de 10 minuts canvies d’idea i et roba el cor precisament per això, perquè no té cap intenció de fer-ho. No va de simpàtica, ni d’amable ni de divertida, va d’ella mateixa i això es molt millor que simpaties fingides.

Lisbeth es una heroïna diferent. De primeres pel seu físic: baixeta, molt prima, punki, vestida sempre de negre,… i segon pel seu passat. Es una noia que a patit molt en la seua infància i joventut, cosa que a forjat el seu caràcter. Totes aquestes vivències han fet que tingui un sentit de la moral propi que la farà jutjar les coses segons el seu propi parer.

No ha tingut res fàcil a la vida i tot el que ha aconseguit a sigut gràcies a ella mateixa, es autodidacta en la vida.

De tots els personatges de Millennium es el que més sorprèn ja que el perfil de personatges com Mikael o Erika els hem vist en retratats en altres llibres sols que en diferent nom.

Laura Castel

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Laura Castel

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s